Forretter

Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 20 min. + tid til marinering

Tilberedningstid:
ca. 15 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Blomkåls-couscous med urter og stegt grillost
Fintreven blomkål dampet og vendt med purløg, ærter og radiseflager. Serveret med stegt grillost.

Tilberedningstid:
ca. 30 min.

Panini Domyati med avocado og laks
Grillet brød smurt med avocado og lagt sammen med røget laks, Domyati i skiver og frisk basilikum.

Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 30 min. + hvile - bagetid
Domyati - muffins med sommerbund
Skønne muffins der kan serveres både til forret eller frokost med en god salat og lækkert brød til.
Tilberedningstid:
20 min. + bagetid
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 15 min. + 1/2 time på køl
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Røget lakserulle med fennikel
En cremet og kompromisløs forret, der får gæsterne til at skrige efter mere.
Tilberedningtid:
ca. 30 min.
Tomatsuppe, gratineret med Gedeost
Denne vidunderlige tomatsuppe smager som et kys på læberne.
Tilberedningstid:
ca. 1 time og 15 min.
Smørrebrød med røget svinemørbrad, Domyati og peberrodscreme
Klassisk dansk smørebrødsstil møder ægyptisk-inspireret hvid ost og et skarpt pift af peberrod.
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Beyaz Peynir bagt i butterdej med oliven og semi-dryed tomater
Sprøde butterdejsreder med velsmagende fyld.
Tilberedningstid:
ca. 20 min, heraf 10 min. til bagning
Polenta med Bresaola og kanelkrydret Domyati creme
En vidunderlig og velsmagende appetitvækker fra det inspirerende, norditalienske køkken.
Tilberedningstid:
ca. 1 time, heraf 30 min. på køl

Sprøde havreflan med parmaskinke og Domyati creme
Skønne kontraster, der både læsker og imponerer. Denne ret er et overraskende og uovertruffent indslag.
Tilberedningstid:
ca. 1 time, heraf 45 min. i ovn 

Gybna Baida indbagt i filodej med meloncoulis
Små, elegante pakker, der tager både øjne og mund som gidsler.

Tilberedningstid:
ca. 25 min., heraf 10 min. i ovn
Grønsagsroulade med Gybna Baida
En sund lækkerbisken, der gør dig særdeles populær.
 
Tilberedningstid:
ca. 40 min.
Støbt osteterrine
Æstetik på tallerkenen. Denne ret er et must for kunstelskere.
Tilberedningstid:
ca. 1 time og 15 min.
Tilberedningstid:
ca. 15 min. + bagetid
Kyllingeterrine med asparges og saltede mandler
Kylling på den friske, lette og forårsagtige måde. Og smukt ser det også ud!
Tilberedningstid:
ca. 25 min. + 6 timer til at kyllingeterrinen hærdes.
Brombærsuppe med Beyaz Peynir
Den cremede hvide ost giver et fint modspil til de kraftigt smagende bær.
Tilberedningstid:
ca. 15 min. + afkølingstid til suppen
Stegt helleflynder med Beyaz Peynir
En fantastisk forret, hvor osten kæler sig op ad fisken og fuldender smagsindtrykket.
Tilberedningstid:
ca. 40 min., heraf 20 min. i fryseren til smørret
Kørvelsuppe med Halloumi
Nektar fra guderne. Denne suppe er et møde med kærligheden.
Tilberedningstid:
ca. 15-20 min.
 
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.