Hovedretter

Tilberedningstid:
ca. 30 min. + bagetid
Tilberedningstid:
ca. 20 min. + bagetid

Tilberedningstid:
ca. 15 min. + ca. 40 min. bagetid

Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Kylling med stegt kartoffelsalat

Stegt kyllingebryst med krydderurter og nye kartofler stegt med pære, oliven og rosmarin. Vendt med grove stykker Gourmet salatost og friske persilleblade.
 
 
Tilberedningstid:
ca. 50 min.
Marinerede kartoffler med karse og salatost

Nye kartofler i kryddermarinade med salatost i tern, citron og masser af frisk karse. Serveres som en nem frokostsalat eller som tilbehør til fx grillmaden.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Pizza med tomatsalsa
Denne pizza er en populær lækkerbisken - både hos store og små.
Tilberedningstid:
ca. 1 time, heraf 15 min. i ovn 

Fyldt kyllingebryst med Beyaz Peynir
En smagsbombe, der bare venter på at sprænge i munden på dig!
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 40 min. + 15 min. i ovnen
Tilberedningstid:
ca. 20 min. + 1/2 time på køl
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Lammekoteletter med syltede løg og kartoffelroset fyldt med gedeost
Simpelthen uimodståelig. Mindre kan ikke beskrive denne ret. 
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 1 time
Tilberedningstid:
ca. 25 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 1 time, heraf 30 min. i ovn
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min. + marinering
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Tilberedningstid:
ca. 30 min + hviletid
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Grillspyd med krydrede ægnudler og chilisauce
Kom kylling, skinke og ost på grillspyd, tilsæt velvalgte grøntsager og servér med karrykrydrede nudler – så er middagen hurtigt klaret.
Tilberedningstid:
ca. 25 min.
Oksefilet med Gybna Baida og bagte hvidløg
Pak kødet ind i urter, rasp og hvid ost og servér med de milde, cremede hvidløg.
Tilberedningstid:
ca. 40 min.
Fiskefrikadeller med Domyati og ærtepuré
Bland laksetern og hvid ost i fiskefarsen og erstat den traditionelle remoulade med en frisk, grøn ærtepuré. Så er foråret på vej.
Tilberedningstid:
ca. 25 min. + hviletid til farsen
Shawarma med Gybna Baida
Hjemmelavet Shawarma med hvid ost, der supplerer det krydrede kød, vil være et populært indslag på middagsbordet! Og så er det hurtigt at tilberede.
Tilberedningstid:
ca. 20 min. + 2 timer til marinering af kødet
Græsk Pastitsio med salat og gedeost
Forandring fryder! Prøv den græske udgave af den velkendte italienske lasagne.
Tilberedningstid:
ca. 25 min. + ca. 1 time i ovn
Iransk Koko med shiraz salat og Beyaz Peynir
Koko er en iransk udgave af æggekage med masser af grøntsager.
Tilberedningstid:
ca. 30-40 min.
Libanesisk Kufta med ris og Gybna Baida
Prøv at sætte de krydrede libanesiske kødboller på bordet i stedet for de traditionelle frikadeller.

Tilberedningstid:
ca. 25 min.

Fyldt svinemørbrad med Domyati og rejer
Eksotisk gris med spændende tilbehør.

Tilberedningstid:
ca. 40 min.
Grillet forel fyldt med sennep, krydderurter og Beyaz Peynir
Et velkrydret ostefyld giver en ekstra smagsdimension til den grillede fisk.
Tilberedningstid:
ca. 75 min.

Kartoffelsalat med røget makrel og gedeost
Kartoffelsalat behøver ikke være fyldt med mayonnaise. Lad gedeosten give de nye kartofler et spændende twist.

Tilberedningstid:
ca. 15 min. + koge og afkølingstid til kartoflerne
Æggekage med Gedeost
En nem, sund og helt igennem dejlig smagsoplevelse.
Tilberedningstid:
ca. 30 min., heraf 20 min. i ovn 
Omelet med Halloumi i vinaigrette
Hverdagsmad, der er lige til at gå til. Enkelt og elegant.
 
Tilberedningstid:
ca. 30 min.
Lammeculotte med kryddermarineret salatost i tern
Lammekød er en nydelse hele året. Ny det fx med pasta og pesto.
Tilberedningstid:
ca. 1 time og 20 min., heraf ca. 30 min. i ovn

Halloumi i flødecreme sauce
En uimodståelig ret, der smelter på tungen.

Tilberedningstid:
ca. 30 min.

Yufka fyldt med aubergine
Et eksotisk indslag, der smager af sol og sommer.

Tilberedningstid:
ca. 40 min., heraf 20 min. i ovn
Forårsruller
Sprøde og sanselige. Disse forårsruller vil forføre dine smagsløg.
Tilberedningstid:
ca. 12 1/2 time, heraf 12 timer til marinering af kød og ost. 
Lammemørbrad med bulgursalat
Uovertrufne smagsoplevelser fra det arabiske køkken. Forelsk dig på ny!
Tilberedningstid:
ca. 4-6 timer (til marinering af kødet), heraf ca. 30 min. i ovn
 
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.