Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 min. + 30 min. i køleskab



Grillost med tomatsalsa

Ingredienser:
• 4 modne tomater (ca. 350 g), i grove stykker 
• 1 løg (ca. 50 g), i grove stykker 
• 2 små fed hvidløg, i skiver 
• 1 spsk sød chilisauce
• 1/2 tsk sukker
• 1/4 tsk fint salt

Grill ost:
• 250 g Taverna Grillost
• 1 sammenpisket æggeblomme 

Tilbehør: sorte oliven og flute 

Tomatsalsa:
Hak alle ingredienserne, fx i en hurtighakker, ved højeste hastighed i ca. 10 sek. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til. 

Grill ost:
Skær grill osten i ca. 1 cm tykke skiver (hvis skiverne er for store, kan de halveres). Læg skiverne på en bageplade med alufolie og pensl dem med æggeblomme.
Grill osten øverst i ovnen til den er gylden i ca. 3 min. og server straks sammen med tomatsalsa og oliven.

Tilbage