Den bedste anerkendelse

Den bedste anerkendelse får vi ved at se på vores resultater i form af stigende markedsandele og vores kunders tillid og loyalitet. Men det forhindrer os bestemt ikke i at være stolte af de priser og flotte placeringer på internationale udstillinger, som vi har modtaget gennem tiden.

World Class

I 1998 vandt vi en guldmedalje ved World Championship Cheese Contest. Nu har vi gode grunde til at være endnu mere stolte.
Ved osteverdensmesterskabet 2004 i Wisconsin, deltog NORDEX FOOD med to oste fra Nørager mejeri. Begge oste - en Feta og en Gedefeta - vandt guldmedaljer i hver deres kategori. Igen i 2008 blev det til en guldmedalje ved osteverdensmesterskabet i Wisconsin. Denne gang for vores Taverna Gybna Baida, som blev kåret til verdens bedste ost i kategorien Feta. I 2012 fik vi igen tildelt en guldmedalje, denne gang for vores gedeost.

Frederik den niendes hæderspris

Ved en højtidelighed på Fredensborg Slot mandag den 14. juni 2004 fik NORDEX FOOD overrakt Kong Frederik den Niendes Hæderspris af HKH prins Henrik. Prisen blev bl.a. tildelt for at have opnået en eksportandel på 97% gennem målbevidst produktudvikling og specialisering inden for hvid ost.
 
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.