Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Grøn salat med sprøde gedeostebrød 

Ingredienser
:
• 1 Taverna Gourmet gedeost i blok
• 3 spsk. friskhakket estragon
• Olivenolie
• 3 spsk. friskhakket estragon
• Skiver af flutes eller andet lækkert brød
• 2 spsk. friskpresset citron saft (ca. 1/2 citron)
• 1 tsk. salt
• Friskkværnet peber
• 2 bakker spæde salater (fx Napolitana blanding)
• 1 skrællet agurk
• 400 g optøede grønne soyabønner (Edamame bønner uden skal). Du kan også bruge friskbælgede eller optøede ærter.

Fremgangsmåde:
Rør gedeosten let med frisk estragon, 4 spsk. olivenolie og peber. Rist brødet og kom den rørte gedeost på og
Flæk den skrællede agurk på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i tykke skiver. Pisk citron, olie salt og peber sammen og vend dressingen sammen med agurker, salat og bønner.
Anret salaten med de sprøde gedeostebrød eventuelt dryppet med lidt olie på toppen.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.