Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Torskeryg en papillote - bagt i pergament med rodurter og citronsmør


Ingredienser:
• 600 g torskeryg/filet
• 1 gulerod
• ½ porre
• 100 g
Taverna Grill ost(eller Taverna Halloumi)
• Citronskal af en kvart citron (usprøjtet)
• 40 g smør
• Bredbladet persille
• 600 g små kartofler med skræl
Pergament/bagepapir

Fremgangsmåde:
Del fileten i fire dele.
Gulerødder og porrer skæres i tynde strimler - kan evt. gives et opkog i kogende vand.
Pergamentpapir klargøres som en firkant på ca. 30x25 cm (der skal laves en madpakke pr. pers). Læg et fiskestykker på hvert stykke papir og krydr med salt og peber.  

Læg fisken, så den ene halvdel af papiret er fri. Urter, Taverna Grill ost (eller Halloumi) og citronskal lægges på fisken sammen med lidt smør.

Papiret foldes ind over den halvdel med fisken og pakken lukkes sammen. Kanterne bøjes ind over hinanden i små bidder, så den lukkes tæt (start i det ene hjørne).
Grilles ved middelvarme i kuglegrill ca. 8-10 min. eller bag pakkerne på en bagerist i ovnen ved 160 grader i ca. 10 min.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.